2011. szeptember 4., vasárnap

Kilencedik avagy az utolsó hét



Hétfőn Máté elment a barátnőmékhez, hogy majd csak kedden este jön haza. Anna sajnos nem tudott menni a betegség miatt. Elég szomorú is volt emiatt, de a barátnőm megnyugtatta, hogy az őszi szünetben majd ő is elmehet. Így kettesben maradtunk Annával (Apa belevetette magát a munkába és minden nap csak késő este láttuk). Voltunk dr. néninél aki megállapította, hogy nincs nagy baj lehet, hogy csak nyelt egy kis Balaton vizet. Majd kitakarítottam a lakást, mivel 1 hétig nem voltunk otthon. Mostam és mostam .....
Este csörög a telefon és Máté sírva közli, hogy ő szeretne haza jönni, mert hiányzunk neki. Szerencsére kerületen belül volt, így 10 percen belül már a karjaimba és a saját ágyikójába hajtotta álomra a fejét.

Kedden könyvtárba és játszótéren voltunk. Annának szerencsére semmi baja nem volt.

Szerdán elmentünk egy játszótérre délelőtt, majd Anna és Máté kitalálta, hogy a délutáni program legyen az, hogy felmegyünk a Mátyás templomhoz. Büszkeség tölt el, hogy mikor átmegyünk a Margit hídon akkor minden egyes alkalommal kiabálva mondják a hidak és nevezetességek nevét (pl. parlament, budai vár, Mátyás templom, szabadság és lánc híd, Duna, szabadság szobor).

Csütörtökön Máténak megkezdődött az ovi. Persze csak szoktatva volt az ovihoz, így délben értem mentünk és haza hoztuk, de hétfőtől már csak délután megyünk. amit persze ő egyáltalán nem bán, hisz szeret oviba járni. Délután bandáztunk egy nagyot és 3 anyuka és 5 gyerek elindult a tömött játszótérre.

Pénteken délelőtt míg Máté oviba volt, mi Annával Auchanba voltunk, majd délután otthon voltunk és csináltam egy gyors mosás-takarítást.

Hétvégén pedig a Papáékhoz és Apa testvéréhez az Eszterhez megyünk majd át.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése