2011. szeptember 27., kedd

Vegyesen


Annának nagyon tetszik a balett óra. Lelkesen jár minden hétfőn és csütörtökön. Második alkalommal volt egy kisebb balesete (elesett és vérzett a szája), azt hittem ez kedvét szegi, de szerencsére nem így lett. Hála Kriszta néninek (balett oktató) aki nagyon ügyesen ellátta Anna száját és ez tetszett Annának, azóta is emlegeti, hogy milyen aranyos volt Kriszti néni vele. Már nagyon várja a az ovi kezdést ami hamarosan itt van (okt. 10)! Sokat csavargunk, teszünk-veszünk délelőtt majd egy kis ebéd és alvás után megyünk Mátéért.

Máté ez idő alatt élvezi az ovit ahol jobbnál jobb programok várnak rá! Volt már bábelőadáson, voltak Pomázon almát szedni, a Margitszigeten is jártak gesztenye gyűjtés céljából, mert majd aranyos kis figurákat fognak készíteni. Már én is vittem szatyornyi gesztenyét. Hamarosan megkezdi az úszást is amit már nagy lelkesedéssel vár!

A hétvégéink rokon és barátlátogatásról szólnak illetve hozzánk is jönnek vendégek. Voltunk a nemzeti vágtán is ahol sok mindent nem láttunk a lovakból, de ettünk egy fincsi ebédet (kürtöskalács és kenyér lángos). Az egyik barátunkról kiderült, hogy összeházasodtak nagy titokban. Sajnáljuk, hogy nem lehettünk jelen ezen a csodaszép napon, de kívánunk nekik nagyon sok boldogságot együtt és mihamarabbi gyermekáldást :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése